Nicaragua Finca Aurora FW RFA
Η οικογένεια Ferrufino ίδρυσε την επιχείρηση καφέ της το 1992 και απέκτησε τη Finca Aurora το 2004. Όλη η οικογένεια συνεργάζεται για να παράγει εξαιρετικό καφέ χρησιμοποιώντας μεθόδους που [...]
Η οικογένεια Ferrufino ίδρυσε την επιχείρηση καφέ της το 1992 και απέκτησε τη Finca Aurora το 2004. Όλη η οικογένεια συνεργάζεται για να παράγει εξαιρετικό καφέ χρησιμοποιώντας μεθόδους που [...]
Οι περισσότεροι άνθρωποι ακόμα και οι επαγγελματίες του καφέ δεν έχουν συναντήσει τον καφέ Yunnan, καθιστώντας αυτόν τον καφέ μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους αγαπητούς μας πελάτες [...]
Σε συνεργασία με την ομάδα της @firstcoldbrew εμφιαλώσαμε την αγαπημένη σας Cold Brew Ethiopia σε πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία Η κρύα εκχύλιση είναι η πιο φυσική μέθοδος παρασκευής καφέ κατά [...]
Φάρμα: Kayu Aro, Mountain Kerinci Υψόμετρο: 1300-1650m Ποικιλία: Andung Sari, Sigarar Utang Μέθοδος επεξεργασίας: Natural Προφίλ: Ένα γεμάτο σύνθετο φλιτζάνι που εντυπωσιάζει, νότες από καραμέλα, [...]
Αυτή η αναερόβια Colombia Las Guacas δεν μοιάζει με καμία άλλη Κολομβία που έχετε δοκιμάσει, έχει υποστεί μια αναερόβια φυσική διαδικασία από τον παραγωγό της η οποία έχει δώσει στον καφέ [...]
ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ & ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Η συντήρηση και ο σωστός καθαρισμός της μηχανής espresso καθορίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό την ποιότητα του καφέ σας. Δεν αρκεί η επιλογή [...]
Περιβαλλοντικοί Υγρασία Θερμοκρασία Ηλιακή ακτινοβολία Μαχαίρια Μύλου Θερμοκρασία Νερού Καθαριότητα μηχανής Παράγοντες Πρώτων Υλών Καθαρότητα του νερού & περιεκτικότητα σε [...]
Μετά από 4 χρόνια η αγαπημένη μας Ethiopia Burtukaana επέστρεψε και πάλι στα ράφια μας. Υπάρχουν πολλοί καφέδες στην Αιθιοπία και πολλοί ποιοτικοί καφέδες. Οι καφέδες που επιλέγουμε να εισάγουμε [...]
✔️ Πάντα φρεσκοψημένοι (η ημερομηνία ψησίματος αναγράφεται στη συσκευασία) ✔️ Καλύτερη πρώτη ύλη από τα συμβατικά εμπορικά χαρμάνια Ιταλικού τύπου [...]
Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεται κανείς για τον καφέ της Kenya είναι η «οξύτητα», αλλά αυτό που ψάχνουμε δεν είναι απλώς η ένταση στο στόμα ή το κιτρικό οξύ μιας νότας. Σε [...]