Ινδονησία: Ένα σύνθετο φλιτζάνι που εντυπωσιάζει, με νότες από καραμέλα, μούρα, απαλό τσάι και έντονα αρώματα λουλουδιών

Φάρμα: Kayu Aro, Mountain Kerinci Υψόμετρο: 1300-1650m Ποικιλία: Andung Sari, Sigarar Utang Μέθοδος επεξεργασίας: Natural Προφίλ: Ένα γεμάτο σύνθετο φλιτζάνι που εντυπωσιάζει, νότες από καραμέλα, [...]

Νέα Colombia αναερόβιας ζύμωσης Finca Las Guacas Natural Anaerobic

Αυτή η αναερόβια Colombia Las Guacas δεν μοιάζει με καμία άλλη Κολομβία που έχετε δοκιμάσει, έχει υποστεί μια αναερόβια φυσική διαδικασία από τον παραγωγό της η οποία έχει δώσει στον καφέ [...]

Καθαρισμός και συντήρηση μηχανής espresso

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ & ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Η συντήρηση και ο σωστός καθαρισμός της μηχανής espresso καθορίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό την ποιότητα του καφέ σας. Δεν αρκεί η επιλογή [...]

Παράγοντες που επηρεάζουν την παρασκευή ενός esrpesso

     Περιβαλλοντικοί Υγρασία Θερμοκρασία Ηλιακή ακτινοβολία Μαχαίρια Μύλου Θερμοκρασία Νερού Καθαριότητα μηχανής        Παράγοντες Πρώτων Υλών Καθαρότητα του νερού & περιεκτικότητα σε [...]

Βασικά πλεονεκτήματα των καφέδων που ψήνονται στην Conte Cafe:

✔️ Πάντα φρεσκοψημένοι (η ημερομηνία ψησίματος αναγράφεται στη συσκευασία)⁣⁣ ✔️ Καλύτερη πρώτη ύλη από τα συμβατικά εμπορικά χαρμάνια Ιταλικού τύπου⁣⁣ [...]

Totally New: Η Kenya του Συνεταιρισμού

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεται κανείς για τον καφέ της Kenya είναι η «οξύτητα», αλλά αυτό που ψάχνουμε δεν είναι απλώς η ένταση στο στόμα ή το κιτρικό οξύ μιας νότας. Σε [...]

#μένουμεσπίτι #γινόμαστεΗΟΜΕBARISTI

Τις μέρες που θα μείνουμε σπίτι μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας κάνοντας διάφορους πειραματισμούς. Προκειμένου να πετύχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα μπορούμε να κάνουμε practice στον [...]

Colombia El Balcón: Μία φάρμα καλλιεργημένη αποκλειστικά από γυναίκες

Αυτό το μήνα επιλέγουμε το καφεδάκι μας από τη φάρμα Finca El Balcón της Κολομβίας. Μία φάρμα η οποία καλλιεργείται αποκλειστικά από γυναίκες: τη Yenny και τη Martha, δυο αδερφές οι οποίες [...]