Φάρμα: Kayu Aro, Mountain Kerinci
Υψόμετρο: 1300-1650m
Ποικιλία: Andung Sari, Sigarar Utang
Μέθοδος επεξεργασίας: Natural

Προφίλ: Ένα γεμάτο σύνθετο φλιτζάνι που εντυπωσιάζει, νότες από καραμέλα, μούρα, απαλό τσάι και έντονα αρώματα λουλουδιών

 

Το Kirinchi είναι μια περιοχή νοτιοδυτικά στη Σουμάτρα με μεγάλες δυνατότητες. Υπάρχουν λίγοι συνεταιρισμοί εκεί. Το έργο ξεκίνησε το 2019 σε συνεργασία με έναν τοπικό μικρό ψήστη στο Bandung της Ιάβας, που ονομάζεται David Irawan, που του άρεσε να ασχολείται με τους παραγωγούς/ καλλιεργητές καφέ και να εργάζεται για την ποιοτική προετοιμασία του μαζί με τους.  Έτσι δημιουργήθηκε μία διαφορετική διαδικασία  στο έδαφος, κάνοντας νέες δοκιμές. Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Από το 2019 και το 2020 οι καφέδες υπόκειντο  φυσική επεξεργασία με στέγνωμα των καρπών στον ήλιο , αλλά από το 2021 χωρίστηκαν σε 3 συγκεκριμένες παρτίδες μεμονωμένων αγροτών και πειραματίστηκαν με την αναερόβια ζύμωση.

Η Alko είναι ένας συνεταιρισμός με περίπου 416 μέλη και ~320 στρέμματα συνολικά. Καλλιεργούν καφέ από σε υψόμετρο από 1300 έως 1650 m.  Τα κεράσια του καφέ πλένονται και ταξινομούνται και στη συνέχεια ξηραίνονται για 5 ημέρες.  Το στέγνωμα διαρκεί περίπου 25 ημέρες συνολικά.

Τοποθεσία: Kayu Aro, Kerinci, Σουμάτρα
Αριθμός μελών: 416
Έκταση αγροκτήματος : 320 εκτάρια
Υψόμετρο: 1300 – 1650 m
Ποικιλίες: Sigararutang / Andungsari
Μοντέλο γης: Επίπεδη, που περιβάλλεται από βουνό.