Βασικά πλεονεκτήματα των καφέδων που ψήνονται στην Conte Cafe:
✔️ Πάντα φρεσκοψημένοι (η ημερομηνία ψησίματος αναγράφεται στη συσκευασία) ✔️ Καλύτερη πρώτη ύλη από τα συμβατικά εμπορικά χαρμάνια Ιταλικού τύπου [...]
✔️ Πάντα φρεσκοψημένοι (η ημερομηνία ψησίματος αναγράφεται στη συσκευασία) ✔️ Καλύτερη πρώτη ύλη από τα συμβατικά εμπορικά χαρμάνια Ιταλικού τύπου [...]
Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεται κανείς για τον καφέ της Kenya είναι η «οξύτητα», αλλά αυτό που ψάχνουμε δεν είναι απλώς η ένταση στο στόμα ή το κιτρικό οξύ μιας νότας. Σε [...]
Τις μέρες που θα μείνουμε σπίτι μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας κάνοντας διάφορους πειραματισμούς. Προκειμένου να πετύχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα μπορούμε να κάνουμε practice στον [...]
Αυτό το μήνα επιλέγουμε το καφεδάκι μας από τη φάρμα Finca El Balcón της Κολομβίας. Μία φάρμα η οποία καλλιεργείται αποκλειστικά από γυναίκες: τη Yenny και τη Martha, δυο αδερφές οι οποίες [...]
Για να γίνουν κόκκοι οι καρποί του καφέ πρέπει να υποστούν επεξεργασία. Οι πιο γνωστές μέθοδοι επεξεργασίας είναι η φυσική (Natural) και η πλυμένη (washed). Ωστόσο υπάρχουν και οι: ημι-πλυμένη [...]
Για να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες των επιχειρήσεων καφεστίασης το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο τέλος Σεπτεµβρίου κάθε χρόνου, ενόψει της επερχόμενης χειμερινής σεζόν. Φέτος, η Τεχνόπολη [...]
Ο τροχός της γεύσης θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε & να προσδιορίσετε αυτό που γεύεστε στο φλιτζάνι. •Πιείτε μια 1η γουλιά, κοιτάξτε τον τροχό, εντοπίστε τυχόν φρουτώδεις γεύσεις ή νότες [...]
Φάρμα: Hambela Guji Zone Παραγωγός: Various Smallholders Υψόμετρο: 1,900–2,000m Ποικιλία: Heirloom Μέθοδος επεξεργασίας: Natural Πλούσιο φλιτζάνι, γεμάτο σώμα και ιδιαιτέρως σοκολατένια [...]
Πρόταση της εβδομάδας: Colombia από τη φάρμα El Porvenir (fully washed) καλλιεργημένη υπό σκιά στα 1694m με γεμάτο σώμα, νότες άγριας φράουλας και cranberry και παρατεταμένη επίγευση πορτοκαλιού [...]
Σήμερα στην Conte Cafe γιορτάζουμε την Παγκόσμια μέρα του καφέ με μία κούπα Costa Rica San Gabriel! Η Διεθνής Ημέρα Καφέ είναι μια ευκαιρία που χρησιμοποιείται για να προωθήσει και να γιορτάσει [...]