Περιγραφή προϊόντος
Recipe for espresso
in: 18,5gr
out: 38gr
Extraction Time: 22-26sec
Water: 93,5 C, 70bpm
12,50€
Παραγωγός : Mt Ijen, East Java
Υψόμετρο: 1100-1500m
Ποικιλία: Komasti, Andungasari, Bourbon, Kartika, Abysinia
Μέθοδος επεξεργασίας: Anaerobic Natural
Ένα γεμάτο σύνθετο φλιτζάνι που εντυπωσιάζει, ξεκάθαρη γεύση, νότες από
πορτοκάλι, μαύρη σοκολάτα & κεράσι
Recipe for espresso
in: 18,5gr
out: 38gr
Extraction Time: 22-26sec
Water: 93,5 C, 70bpm
Άλεσμα | Αλεσμένος, Αλεσμένος για Chemex, Αλεσμένος για Espresso, Αλεσμένος για French Press, Αλεσμένος για Moka Pot, Αλεσμένος για V60, Αλεσμένος για Φίλτρου, Σε κόκκους |
---|---|
Συσκευασία | 250gr |