Peru Amazonas
8,50€
Farm: Monte Verde
Altitude:1400-1800m
Variety: Bourbon, Catuai, Catimor, Pache, Typica
Processing Method: Fully Washed
Γεμάτο σώμα, γλυκιά και καθαρή γεύση από αμύγδαλο και σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα και λεμονάτη αίσθηση
8,50€
Farm: Monte Verde
Altitude:1400-1800m
Variety: Bourbon, Catuai, Catimor, Pache, Typica
Processing Method: Fully Washed
Γεμάτο σώμα, γλυκιά και καθαρή γεύση από αμύγδαλο και σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα και λεμονάτη αίσθηση
9,50€
Παραγωγός: Various Farmers Delivering to Huehuetenango
Υψόμετρο: 1400-1600m
Ποικιλία: Bourbon, Catuai, Caturra, Pache
Μέθοδος:Fully Washed
Αρκετά γεμάτο σώμα, νότες από φρέσκα & αποξηραμένα φρούτα, νότες από κόκκινο κρασί, μήλο και μια ευχάριστη επίγευση μαύρης σοκολάτας
11,00€
Φάρμα/Περιοχή: Gitwe 275
Υψόμετρο: 1760m
Ποικιλία: Red Bourbon
Μέθοδος: Honey
Απαλό γλυκό σώμα με νότες φρούτων και μαύρης σοκολάτας που δίνουν τη θέση τους σε μια μακρά επίγευση από grapefruit και κόκκινο σταφύλι.
8,50€
Farm: Wahgi Valley, Western Highlands
Altitude: 1500-1800m
Producer: Smallholer farmers
Variety: Arusha, Bourbon, Typica
Processing method: Washed
Γεμάτο και καθαρό φλιτζάνι, ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και καραμελένια αίσθηση. Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη γεύσεων από ώριμη ντομάτα , ζαχαροκάλαμο και κίτρο.
11,00€
Altitude: 1500m
Farm: Finca El Estribo
Variety: Bourbon, Costa Rica
Processing method: Washed
Γεμάτο σώμα, γλυκεία αίσθηση στο στόμα. Ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και επίγευση σοκολάτας γάλακτος. Μια πανδαισία γεύσεων από τροπικά φρούτα και ανανά
11,00€
Farm: Nyeri Hill Farm
Altitude: 1800m
Variety: Sl 28, Ruiru 11, Batian
Processing method: Fully Washed & sun dried on raised beds
Γλυκεία γεύση από πορτοκάλι, περγαμόντο, θυμίζει μαύρο τσαι και παρατεταμένη επίγευση σοκολάτας
8,50€
Producer: Various Smallholder Farmers in Huila
Altitude: 1200-2000m
Variety: Castillo, Caturra, Colombia
Processing Method: Washed
Πλούσιο ζαχαρώδες σώμα, νότες από σοκολάτα και πραλίνα και γλυκό τελείωμα
12,00€
Παραγωγός: Galano Washing Station
Υψόμετρο: 1800-2400m
Ποικιλία: Herloom
Μέθοδος επεξεργασίας: Natural
Cup Profile:
H μοναδική Ethiopia Burtukaana επέστρεψε, ένα καταπληκτικό φλιτζάνι με νότες από τροπικά φρούτα & όλα τα κόκκινα berries. Έντονα φρουτώδη χαρακτηριστικά από μάνγκο & μανταρίνι, λουλουδάτα αρώματα και παρατεταμένη επίγευση από καστανή ζάχαρη
10,00€
Υψόμετρο : 1500m
Φάρμα: La Bendición estate in Las Flores
Ποικιλία: Parainema, Lempira
Μέθοδος: Washed
Κόκκινα μούρα, νότες από μαύρο τσαι & σοκολάτα, φράουλα, πορτοκάλι & σταφίδες, η επίγευση χαρίζει μια ευχάριστη και απαλή νότα λουλουδιών
8,00€ – 30,00€
Producer: Cauca, Tolima, Antioquia & Eje Cafetero
Altitude: 1400-2100m
Variety: Several Colombian Varieties
Processing Method: Fully Washed
Πλούσιο ζαχαρώδες σώμα, νότες από σοκολάτα, αμύγδαλο και μήλο
12,00€
Producer: Las Flores, Pitalito Huila
Altitude: 1700-1800m
Variety: Sidra Bourbon
Processing method: Washed
Cup Profile: Καθαρό και έντονα αρωματικό φλιτζάνι με νότες από γιασεμί, ροδάκινο και καρπούζι και ισορροπημένο γλυκό τελείωμα
9,50€
Farm: Nova Resende – Sul de Minas
Altitude: 900-1300m
Variety: Yellow Catuai
Process: Natural
Cup Profile: Fruity and Citric aroma. Flavor notes of brown sugar, ”rapadura”, orange and honey. Creamy body and bright acidity.