Peru San Jose Lourdes

Peru San Jose Lourdes

8,50

Farm: San Jose Lourdes, Cajamarca
Altitude: 1800m-1900m
Producer: Various smallholer farmers
Variety: Bourbon, Caturra, Catimor, Costa Rica, Typica
Processing Method: Washed

Γεμάτο σώμα, γλυκιά και καθαρή γεύση από αμύγδαλο και σοκολάτα,  λεμονάτη αίσθηση και απαλό τελείωμα

Guatemala San José

Guatemala San José

9,50

Φάρμα/Περιοχή: Finca San José, Ocaña
Παραγωγός: Sanchez family
Υψόμετρο: 1900-1950m
Ποικιλία: Yellow Bourbon
Μέθοδος: Washed & fermented 48 to 72 hours in fresh water

Αρκετά γεμάτο σώμα, νότες από φρέσκα φρούτα & αποξηραμένα φρούτα, δημητριακά, αχλάδι, σταφίδες, κάσιους, πεκάν, μούσλι και μια ευχάριστη επίγευση βουτύρου & μπισκότου

Papua New Guinea Kunjin

Papua New Guinea Kunjin

8,50

Farm: Wahgi Valley, Western Highlands
Altitude: 1500-1800m
Producer: Smallholer farmers
Variety: Arusha, Bourbon, Typica
Processing method: Washed

Γεμάτο και καθαρό φλιτζάνι, ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και καραμελένια αίσθηση. Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη γεύσεων από ώριμη ντομάτα , ζαχαροκάλαμο και κίτρο.

Kenya Ngaita Kenya

Kenya Ngaita Kenya

10,50

Producer: Various smallholder farmer members of Ruthaka Farmers Cooperative Society
Altitude: 1220-2300 m
Variety: SL-28, SL-34, Ruiru 11, Batian, K7
Processing method: Washed

Ζαχαρώδες φλιτζάνι, γλυκεία γεύση και νότες από τροπικά φρούτα, blackberry, Coffee Cherries & λουλούδια,  με φρουτώδη “εξευγενισμένη” οξύτητα στο τελείωμα.

Colombia Pitalito

Colombia Pitalito

8,50

Producer: Various Smallholder Farmers in Huila
Altitude: 1200-2000m
Variety: Castillo, Caturra, Colombia
Processing Method: Washed

Πλούσιο ζαχαρώδες σώμα, νότες από σοκολάτα και πραλίνα και γλυκό τελείωμα

Costa Rica Las Lajas

Costa Rica Las Lajas

9,90

Παραγωγός: Alajeula
Υψόμετρο: 1450-1600m
Ποικιλία: Caturra, Catuai & Villa Sarchi
Μέθοδος επεξεργασίας: Honey

 

Ήπιο σώμα, γλυκό και καθαρό φλιτζάνι, νότες από
φρέσκα φρούτα, μαύρη ζάχαρη
& επίγευση lemongrass

Tanzania Kilimanjaro Estate

Tanzania Kilimanjaro Estate

9,90

Producer: Lyamungo Estate
Altitude: 1305-1480m
Variety: Bourbon, KP 423, KP F6, Kent
Processing method: Washed

Γεμάτο δυνατό & γήινο φλιτζάνι, οικεία γεύση και γλυκό τελείωμα με νότες από σοκολάτα

ETHIOPIA BURTUKAANA

ETHIOPIA BURTUKAANA

12,00

Παραγωγός: 400 Neighbouring Farmers, Danche Washing Station
Υψόμετρο: 2000-2300m
Ποικιλία: Wolliso, Dega
Μέθοδος επεξεργασίας: Natural

Cup Profile:

H μοναδική Ethiopia Burtukaana επέστρεψε, ένα καταπληκτικό φλιτζάνι με νότες από τροπικά φρούτα & όλα τα berries. Έντονα φρουτώδη χαρακτηριστικά με cranberries, ρόδι, rasberries & bluberries

HONDURAS El Roble

HONDURAS El Roble

9,00

Υψος : 1600m

Παραγωγός: Jonathan Sanchez

Ποικιλία: Mixed of Catimor hybrids

Μέθοδος: Natural

 
Κόκκινα μούρα, νότες από κακάο & σοκολάτα, φράουλα, πορτοκάλι & σταφίδες, η επίγευση χαρίζει μια ευχάριστη και απαλή νότα από αλκοόλ

Indonesia Tumiro x Erna Manis

Indonesia Tumiro x Erna Manis

11,00

Φάρμα: Kayu Aro, Mountain Kerinci
Υψόμετρο: 1300-1650m
Ποικιλία: Andung Sari, Sigarar Utang
Μέθοδος επεξεργασίας: Natural

 

Ένα γεμάτο σύνθετο φλιτζάνι που εντυπωσιάζει, νότες από καραμέλα, μούρα, απαλό τσάι και έντονα αρώματα λουλουδιών