Peru Cajamarca

Peru Cajamarca

8,00

Farm: Huabal, Cajamarca
Altitude: 1700m-1900m
Producer: Various smallholer farmers
Variety: Bourbon, Caturra, Catimor, Costa Rica, Typica
Processing Method: Washed

Γεμάτο σώμα, γεύση από γλυκιά καραμέλα, λεμονάτη αίσθηση και καραμελένια επίγευση.

Guatemala Santa Rosa

Guatemala Santa Rosa

9,00

Φάρμα/Περιοχή: Santa Rosa
Παραγωγός:Various smallholder farmers
Υψόμετρο: 1600-1800m
Ποικιλία: Caturra, Catuai, Pache
Μέθοδος: Natural

Αρκετά γεμάτο σώμα, η απαλή οξύτητα κίτρου παρουσιάζει διακριτικές νότες κερασιού από καφεόδεντρου και εμπλουτίζεται με άρωμα κακάο. Η παρατεταμένη επίγευση αφήνει την αίσθηση κρασιού και εσπεριδοειδών.

Burundi Kiririma

Burundi Kiririma

9,50

Φάρμα/Περιοχή: Kiririma Washing Station
Παραγωγός: Various smallholder farmers
Υψόμετρο: 1700m
Ποικιλία: Bourbon, Jackson, Mibirizi
Μέθοδος: Washed

Με γεμάτο σώμα, καθαρή ιδιαιτέρως φρουτώδη & ντελικάτη γεύση. Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη γεύσεων από grapefruit, κόκκινο σταφύλι και κακάο.  Με μακριά φρουτένια επίγευση.

Colombia Huila Timana

Colombia Huila Timana

8,00

Farm: Timana Huila
Altitude: 1200-2100m
Producer: Various smallholer farmers
Variety: Castillo, Caturra
Processing Method: Washed

Πλούσιο σώμα, γλυκιά καραμέλα, καστανή ζάχαρη, rasberry & μακρία επίγευση σοκολάτας

Papua New Guinea Kunjin

Papua New Guinea Kunjin

8,00

Farm: Wahgi Valley, Western Highlands
Altitude: 1500-1800m
Producer: Smallholer farmers
Variety: Arusha, Bourbon, Typica
Processing method: Washed

Γεμάτο και καθαρό φλιτζάνι, ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και καραμελένια αίσθηση. Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη γεύσεων από ώριμη ντομάτα , ζαχαροκάλαμο και κίτρο.

Mexico Chiapas

Mexico Chiapas

8,00

Farm: Chiapas
Altitude: 1200-1800M
Producer: Various Smallholer farmers
Variety: Bourbon, Typica, Caturra, Mundo Novo
Processing method: Washed

Γεμάτο σώμα, γλυκεία αίσθηση στο στόμα.  Ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και κιτρική επίγευση.  Μια πανδαισία γεύσεων από  ζαχαροκάλαμο, καραμέλα και κίτρο.

Ethiopia Adado

Ethiopia Adado

9,50

Φάρμα: Yirgacheffe Shara, Guanga
Παραγωγός: Various Smallholders
Υψόμετρο: 1789-1860m
Ποικιλία: Heirloom Ethiopian Varieties
Μέθοδος επεξεργασίας: Natural

Ένα σπάνιο φλιτζάνι, με γεμάτο σώμα και νότες από Berry και σοκολάτα γάλακτος. Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη από λεμόνι , coffee cherry (το κεράσι από το καφεόδεντρο) & λουλούδια, με ντελικάτη παρατεταμένη επίγευση κρασιού.

Kenya Muthuthuini Nyeri

Kenya Muthuthuini Nyeri

9,50

Farm: Muthuthuini Nyeri
Altitude: 1220-2300m
Producer: Various Smallholer farmers, members of the Ruthaka Farmers Cooperative Society
Variety: SL-28, SL-34, Ruiru 11, Batian K7
Processing method: Washed

Ζαχαρώδες φλιτζάνι, γλυκεία γεύση και καραμελένια αίσθηση. Σοκολάτα με νότες από grapefruit και φρουτώδη “εξευγενισμένη” οξύτητα στο τελείωμα.

El Salvador La Palma

El Salvador La Palma

9,50

Φάρμα: Cristian Rodriguez- Finca DR
Παραγωγός: Various Smallholders
Υψόμετρο: 1550m
Ποικιλία: Pacas
Μέθοδος επεξεργασίας: Honey

Μοναδικό φλιτζάνι, με γεμάτο σώμα ιδιαίτερη φρεσκάδα και γλυκές νότες από lemongrass και κακάο. Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη από berries  & coffee cherries (τα κεράσια από τα καφεόδεντρα)