Peru Amazonas

Peru Amazonas

8,50

Farm: Monte Verde
Altitude:1400-1800m
Variety: Bourbon, Catuai, Catimor, Pache, Typica
Processing Method: Fully Washed

Γεμάτο σώμα, γλυκιά και καθαρή γεύση από αμύγδαλο και σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα και λεμονάτη αίσθηση

Guatemala Tzikin

Guatemala Tzikin

9,50

Παραγωγός: Various Farmers Delivering to Huehuetenango
Υψόμετρο: 1400-1600m
Ποικιλία: Bourbon, Catuai, Caturra, Pache
Μέθοδος:Fully Washed

Αρκετά γεμάτο σώμα, νότες από φρέσκα & αποξηραμένα φρούτα, νότες από κόκκινο κρασί, μήλο και μια ευχάριστη επίγευση μαύρης σοκολάτας

Rwanda Gitwe 275 *new in

Rwanda Gitwe 275 *new in

11,00

Φάρμα/Περιοχή:  Gitwe 275
Υψόμετρο: 1760m
Ποικιλία: Red Bourbon
Μέθοδος: Honey

Απαλό γλυκό σώμα με νότες φρούτων και μαύρης σοκολάτας που δίνουν τη θέση τους σε μια μακρά επίγευση από grapefruit και κόκκινο σταφύλι.

Papua New Guinea Kunjin

Papua New Guinea Kunjin

8,50

Farm: Wahgi Valley, Western Highlands
Altitude: 1500-1800m
Producer: Smallholer farmers
Variety: Arusha, Bourbon, Typica
Processing method: Washed

Γεμάτο και καθαρό φλιτζάνι, ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και καραμελένια αίσθηση. Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη γεύσεων από ώριμη ντομάτα , ζαχαροκάλαμο και κίτρο.

Mexico Samuel Altamirano juarez *new in

Mexico Samuel Altamirano juarez *new in

11,00

Altitude: 1500m
Farm: Finca El Estribo
Variety: Bourbon, Costa Rica
Processing method: Washed

 

Γεμάτο σώμα, γλυκεία αίσθηση στο στόμα.  Ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και επίγευση  σοκολάτας γάλακτος.   Μια πανδαισία γεύσεων από τροπικά φρούτα και ανανά

Kenya Nyeri Hill AA

Kenya Nyeri Hill AA

11,00

Farm: Nyeri Hill Farm
Altitude: 1800m
Variety: Sl 28, Ruiru 11, Batian
Processing method: Fully Washed & sun dried on raised beds

Γλυκεία γεύση από πορτοκάλι, περγαμόντο, θυμίζει μαύρο τσαι και παρατεταμένη επίγευση σοκολάτας

Colombia Pitalito

Colombia Pitalito

8,50

Producer: Various Smallholder Farmers in Huila
Altitude: 1200-2000m
Variety: Castillo, Caturra, Colombia
Processing Method: Washed

Πλούσιο ζαχαρώδες σώμα, νότες από σοκολάτα και πραλίνα και γλυκό τελείωμα

ETHIOPIA BURTUKAANA

ETHIOPIA BURTUKAANA

12,00

Παραγωγός: Galano Washing Station
Υψόμετρο: 1800-2400m
Ποικιλία: Herloom
Μέθοδος επεξεργασίας: Natural

Cup Profile:

H μοναδική Ethiopia Burtukaana επέστρεψε, ένα καταπληκτικό φλιτζάνι με νότες από τροπικά φρούτα & όλα τα κόκκινα berries. Έντονα φρουτώδη χαρακτηριστικά από μάνγκο & μανταρίνι, λουλουδάτα αρώματα και παρατεταμένη επίγευση από καστανή ζάχαρη

HONDURAS Josue Santiago Villeda *new in

HONDURAS Josue Santiago Villeda *new in

10,00

Υψόμετρο : 1500m

Φάρμα: La Bendición estate in Las Flores

Ποικιλία:  Parainema, Lempira

Μέθοδος: Washed

 

 

Κόκκινα μούρα, νότες από μαύρο τσαι & σοκολάτα, φράουλα, πορτοκάλι & σταφίδες, η επίγευση χαρίζει μια ευχάριστη και απαλή νότα λουλουδιών

DECAFFEINE COLOMBIA EA SUGARCANE

DECAFFEINE COLOMBIA EA SUGARCANE

8,0030,00

Producer: Cauca, Tolima, Antioquia & Eje Cafetero
Altitude: 1400-2100m
Variety: Several Colombian Varieties
Processing Method: Fully Washed

Πλούσιο ζαχαρώδες σώμα, νότες από σοκολάτα, αμύγδαλο και μήλο

Sidra Colombia Las Flores

Sidra Colombia Las Flores

12,00

Producer: Las Flores, Pitalito Huila
Altitude: 1700-1800m
Variety:  Sidra Bourbon
Processing method: Washed

Cup Profile: Καθαρό και έντονα αρωματικό φλιτζάνι με νότες από γιασεμί, ροδάκινο και καρπούζι και ισορροπημένο γλυκό τελείωμα

Brazil Sitio Penha *new in

Brazil Sitio Penha *new in

9,50

Farm:  Nova Resende – Sul de Minas

Altitude: 900-1300m

Variety: Yellow Catuai

Process: Natural

 

Cup Profile: Fruity and Citric aroma. Flavor notes of brown sugar, ”rapadura”, orange and honey. Creamy body and bright acidity.