Brazil – Monte Alegre

Brazil – Monte Alegre

7,0014,00

Φάρμα: Monte Alegre
Παραγωγός: Monte Alegre
Υψόμετρο: 1200m.
Ποικιλία: Bourbon, Catuai
Επεξεργασία: Natural

Αρμονικό και ταυτόχρονα γενναιόδωρο γευστικό προφίλ με νότες φουντουκιού αμυγδάλου και επίγευση μαύρης σοκολάτας, κίτρου & καραμέλας

Peru Cajamarca

Peru Cajamarca

8,0016,00

Farm: Huabal, Cajamarca
Altitude: 1700m-1900m
Producer: Various smallholer farmers
Variety: Bourbon, Caturra, Catimor, Costa Rica, Typica
Processing Method: Washed

Γεμάτο σώμα, γεύση από γλυκιά καραμέλα, λεμονάτη αίσθηση και καραμελένια επίγευση.

Burundi Kiririma

Burundi Kiririma

9,5019,00

Φάρμα/Περιοχή: Kiririma Washing Station
Παραγωγός: Various smallholder farmers
Υψόμετρο: 1700m
Ποικιλία: Bourbon, Jackson, Mibirizi
Μέθοδος: Washed

Με γεμάτο σώμα, καθαρή ιδιαιτέρως φρουτώδη & ντελικάτη γεύση. Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη γεύσεων από grapefruit, κόκκινο σταφύλι και κακάο.  Με μακριά φρουτένια επίγευση.

Rwanda Nyabumera

Rwanda Nyabumera

9,0018,00

Φάρμα/Περιοχή: Nyambumera Washing Station
Παραγωγός: Nyamasheke Distric
Υψόμετρο: 1600m-2000m
Ποικιλία: Catuai, Caturra
Μέθοδος: Washed

Απαλό γλυκό σώμα με νότες φρούτων που δίνουν τη θέση τους σε μια μακρά επίγευση από καρπούζι και κόκκινο σταφύλι. Οι καφέδες της Rwanda είναι συνήθως οι πιο απαλοί, γλυκοί και λουλουδάτοι, σωστά ισορροπημένοι και κερδίζουν τις καρδιές όλων και περισσότερων coffee lovers

Ethiopia Halu Beriti

Ethiopia Halu Beriti

9,5019,00

Farm: Gedeb, Yirgacheffe
Altitude: 2100-2300m
Producer: 750 smallholer farmers
Variety: Heirloom Ethiopian varieties
Processing Method: Natural

Με γεμάτο σώμα, ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και καραμελένια αίσθηση . Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη γεύσεων από λουλούδια, κεράσια και berries. Με παρατεταμένη φρουτένια επίγευση!

Papua New Guinea Kunjin

Papua New Guinea Kunjin

8,0016,00

Farm: Wahgi Valley, Western Highlands
Altitude: 1500-1800m
Producer: Smallholer farmers
Variety: Arusha, Bourbon, Typica
Processing method: Washed

Γεμάτο και καθαρό φλιτζάνι, ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και καραμελένια αίσθηση. Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη γεύσεων από ώριμη ντομάτα , ζαχαροκάλαμο και κίτρο.

Congo Kalungu Birambo

Congo Kalungu Birambo

9,5019,00

Farm: Birambo Village, Kelehe Teritory, South-Kivu
Altitude: 2000m
Producer: 90 Smallholer members of SOPACDI
Variety: Blue Mountain, Bourbon, Caturra, Catuai, Kabare 2
Processing method: Fully Washed

Γεύση μαύρου τσαγιού, νότες λουλουδιών και ζαχαροκάλαμου, εξευγενισμένη οξύτητα & αίσθηση καστανής ζάχαρης.  Με μακριά φρουτώδη επίγευση.

Brazil Santuario Sul

Brazil Santuario Sul

8,0016,00

Farm: Fazenda Santuario Sul, Minas Gerais
Producer: Luis Paulo Dias Pereira Filho
Altitude: 1380-1430m
Variety: SL-28
Processing Method: Natural

H συγκεκριμένη ποικιλία είναι “Kenya” την οποία ο παραγωγός Luiz Paulo Dias Pereira Filho έχει καλλιεργήσει στη φάρμα του. Είναι ένας πολύ καινοτόμος farmer και εφαρμόζει πολλά πειράματα στα αγροκτήματά του όπως αυτό.
Τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης καλλιέργειας: Eσπεριδοειδή και νότες από λουλούδια, δαμάσκηνο & νότες από lime με απαλή γλυκύτητα μελιού και καραμέλας