Colombia Aristobulo Rayo

Colombia Aristobulo Rayo

12,50

Altitude: 1830m
Farm:  finca La Victoria, Tolima
Variety: Geisha
Method: Washed

Ένα γλυκόπιοτο καραμελένιο φλιτζάνι, φρουτώδες με νότες από φράουλα, σταφίδα, βανίλια και έντονη επίγευση από μαρμελάδα ροδάκινο

Must Try Geisha
Cup Score: 87.5

 

Papua New Guinea Kunjin

Papua New Guinea Kunjin

8,50

Farm: Wahgi Valley, Western Highlands
Altitude: 1500-1800m
Producer: Smallholer farmers
Variety: Arusha, Bourbon, Typica
Processing method: Washed

Γεμάτο και καθαρό φλιτζάνι, ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και καραμελένια αίσθηση. Μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη γεύσεων από ώριμη ντομάτα , ζαχαροκάλαμο και κίτρο.

Mexico Maura Morales Narciso *new in

Mexico Maura Morales Narciso *new in

10,00

Altitude: 1200m
Producer: Ixhuation, Veracruz
Variety: Sarchimor, Gesha, Colombia
Processing method: Washed

 

Γεμάτο σώμα, γλυκεία αίσθηση ανανά και καραμέλας.  Ιδιαιτέρως ντελικάτη γεύση και επίγευση μαύρης σοκολάτας .   Μια πανδαισία γεύσεων από τροπικά φρούτα, ροδάκινο ,περγαμόντο & κακάο

Cup Score: 86

Ethiopia Gotiti

Ethiopia Gotiti

12,00

Φάρμα:  Wegida, Yirgacheffee
Υψόμετρο: 2150m
Ποικιλία: Heirloom
Μέθοδος επεξεργασίας: Natural

Ένα σπάνιο  φρουτώδες & λουλουδάτο φλιτζάνι. Κρεμώδη γεύση, αρώματα γιασεμιού και ντελικάτη παρατεταμένη επίγευση παπάγιας, ροδάκινου, ανανά και καραμέλας

Cup Score: 87,5

Kenya Karimikui AA *New in

Kenya Karimikui AA *New in

11,50

Farm: Karimikui AA
Altitude: 1600-1900m
Variety: Sl 28, Sl 14
Processing method: Washed

Αρώματα μήλου, ένα φλιτζάνι που θυμίζει μαύρο τσαι με λεμονάτε νότες και παρατεταμένη καραμελένια επίγευση

Colombia Pitalito

Colombia Pitalito

8,50

Producer: Various Smallholder Farmers in Huila
Altitude: 1200-2000m
Variety: Castillo, Caturra, Colombia
Processing Method: Washed

Πλούσιο ζαχαρώδες σώμα, νότες από σοκολάτα και πραλίνα και γλυκό τελείωμα

HONDURAS MIGUEL ANGEL PAZ *new in

HONDURAS MIGUEL ANGEL PAZ *new in

11,00

Υψόμετρο : 1250m

Παραγωγός: El Pitarillo, Corquin, Copan

Ποικιλία:  Red Catuai

Μέθοδος: Washed

Κόκκινα μούρα, νότες από γιασεμί, lime, mango, περγαμόντο &  επίγευση που χαρίζει μια ευχάριστη και απαλή νότα λουλουδιών

 

Cup Score: 86.5

Indonesia Ijen Limited Edition

Indonesia Ijen Limited Edition

12,00

Παραγωγός : Mt Ijen, East Java
Υψόμετρο: 1100-1500m
Ποικιλία: Komasti, Andungasari, Bourbon, Kartika, Abysinia
Μέθοδος επεξεργασίας: Anaerobic Natural

 

Ένα γεμάτο σύνθετο φλιτζάνι που εντυπωσιάζει, ξεκάθαρη γεύση, νότες από

πορτοκάλι, μαύρη σοκολάτα & κεράσι

Must Try
Cup Score: 87
Nicaragua Los Volcanitos

Nicaragua Los Volcanitos

11,00

Producer: Mosonte, Nuena Segovia
Altitude: 1600-1650m
Variety:  Red & Yellow Catuai
Processing method: Washed

Γεμάτο, γήινο φλιτζάνι, νότες καραμέλας , λεμονιού και αρώματα από μανταρίνι

DECAFFEINE COLOMBIA EA SUGARCANE

DECAFFEINE COLOMBIA EA SUGARCANE

8,0030,00

Producer: Cauca, Tolima, Antioquia & Eje Cafetero
Altitude: 1400-2100m
Variety: Several Colombian Varieties
Processing Method: Fully Washed

Πλούσιο ζαχαρώδες σώμα, νότες από σοκολάτα, αμύγδαλο και μήλο

Peru Griselda Nimia

Peru Griselda Nimia

9,50

Farm:  Griselda Nimia Rioja Tarrillo

Altitude: 1850-1980 m

Variety: Caturra

Process: Washed

 

Cup Profile: Dark sugar, butterscotch, tangy like mandarin, moist mango, sweet nectar & lulo

Cup Score: 86.25