Με παράδοση στο χώρο του καφέ από το 1924, η Conte Cafe συγκαταλέγεται στους Έλληνες Speciality Roasters που ψήνουν espresso ακολουθώντας και εξελίσσοντας την τάση της αγοράς. Αναζητούμε και εντοπίζουμε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ από περιοχές του Ισημερινού προσφέροντας σπάνιους καφέδες μοναδικής προέλευσης, microlots και speciality καθώς διαθέτουμε το πιο σύγχρονο μηχάνημα καβουρδίσματος καφέ της Probat το οποίο αποτελεί το εγχειρίδιο της δουλειάς μας. Η διαφορά μας – ο φρέσκος καφές!

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 90Α με Λώρη στο Βόλο για να δοκιμάσετε τις προτάσεις μας σε Blends καθώς και να κάνετε μαζί μας γευστικές δοκιμές στους φρεσκοψημένους καφέδες μοναδικής προέλευσης (cupping). Επιπλέον μπορείτε να βρείτε 100 διαφορετικά τσάι και αφεψήματα από το Δρόμο του τσαγιού ή να μας ρωτήσετε για τα ιδιαίτερα αφεψήματα που προέρχονται από διάφορες περιοχές του Πηλίου.

8-1000x747IMG_50306-1000x7421b-1000x667

Cup of excellence

Το βασικό πλεονέκτημα καφέ που ψήνεται στην Ελλάδα είναι η ¨φρεσκάδα¨ καθώς φτάνει στο τελικό σημείο πώλησης 5-7 μέρες αφότου έχει ψηθεί.

Χονδρικό Εμπόριο 

Ένας φρεσκοψημένος καφές υψηλής ποιότητας  αποτελεί όντως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το κατάστημα που τον σερβίρει. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στη συσκευασία και διάθεση στην αγορά του Βόλου του καφέ espresso καλύπτοντας τις ανάγκες της λιανικής αλλά και της χονδρικής πώλησης, και ιδιαίτερα ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφετεριών (HO.RE.CA)