Περιγραφή προϊόντος
Recipe for espresso
in: 17,5gr
out: 38gr
Extraction Time: 26-28sec
Water: 93,5 C, 100bpm
10,00€
Producer: La Libertad, Huhuetenango
Altitude: 1300-1600m
Variety: Caturra & Bourbon
Method: Washed
Cup Profile: Έντονο σώμα, Νότες από κόκκινα φρούτα, βανίλια & κακάο
Recipe for espresso
in: 17,5gr
out: 38gr
Extraction Time: 26-28sec
Water: 93,5 C, 100bpm
Συσκευασία | 250gr |
---|---|
Άλεσμα | Αλεσμένος για Aeropress, Αλεσμένος για Lelit / Gaggia, Αλεσμένος για οικιακή μηνανή Lelit / Gaggia, Αλεσμένος για οικιακή μηχανή espresso, Αλεσμένος για French Press, Αλεσμένος για Moka Pot, Αλεσμένος για V60, Αλεσμένος για Φίλτρου, Σε κόκκους |