Περιγραφή προϊόντος
Recipe for espresso
in: 17,5gr
out: 38gr
Extraction Time: 27-29sec
Water: 93 C, 100bpm
9,00€
Producer: Various Smallholder Farmers in Huila
Altitude: 1200-2000m
Variety: Castillo, Caturra, Colombia
Processing Method: Washed
Πλούσιο ζαχαρώδες σώμα, νότες από σοκολάτα και πραλίνα και γλυκό τελείωμα
Recipe for espresso
in: 17,5gr
out: 38gr
Extraction Time: 27-29sec
Water: 93 C, 100bpm
Άλεσμα | Αλεσμένος, Αλεσμένος για Chemex, Αλεσμένος για Espresso, Αλεσμένος για French Press, Αλεσμένος για Moka Pot, Αλεσμένος για V60, Αλεσμένος για Φίλτρου, Σε κόκκους |
---|---|
Συσκευασία | 250gr |