Περιγραφή προϊόντος
Υψηλής ποιότητας τσάι σε μορφή σκόνης που παραδοσιακά χρησιμοποιείται στην ιαπωνική τελετουργία του τσαγιού. Τα φύλλα σκιάζονται για 3 εβδομάδες αποκτώντας έτσι τη χαρακτηριστική γλυκιά γεύση τους. Αφού συλλεχθούν, αφαιρούνται οι φλέβες και το κοτσάνι και αλέθονται σε πέτρινο μύλο ωσότου γίνουν πούδρα. Όσο πιο ζωντανό κι έντονα λαχανί το χρώμα του και όσο πιο γλυκιά η γεύση του, τόσο πιο υψηλή η ποιότητά και το γευστικό προφίλ του
- πλούσιο σε αντιοξειδωτικά
- βιταμίνες
- μεταλλικά στοιχεία,
- μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά σαν ενεργειακό ρόφημα
Προετοιμασία: Βάλτε σε μία μεγάλη κούπα 2 γρ. ή 1/3 κ.γ. matcha Ρίξτε 70-100ml νερό θερμοκρασίας 75ºC στην κούπα και ανακατέψτε με έναν αναδευτήρα. Συμπληρώστε με 200ml νερό. Το matcha πίνεται ζεστό ή παγωμένο.