Nicaragua Finca Aurora FW RFA

Η οικογένεια Ferrufino ίδρυσε την επιχείρηση καφέ της το 1992 και απέκτησε τη Finca Aurora το 2004. Όλη η οικογένεια συνεργάζεται για να παράγει εξαιρετικό καφέ χρησιμοποιώντας μεθόδους που [...]

Οι περισσότεροι επαγγελματίες του καφέ δεν έχουν συναντήσει τον καφέ China Yunnan

Οι περισσότεροι άνθρωποι ακόμα και οι επαγγελματίες του καφέ δεν έχουν συναντήσει τον καφέ Yunnan, καθιστώντας αυτόν τον καφέ μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους αγαπητούς μας πελάτες [...]

We’ve canned our Ethiopia Cold Brew Coffee

Σε συνεργασία με την ομάδα της @firstcoldbrew εμφιαλώσαμε την αγαπημένη σας Cold Brew Ethiopia σε πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία Η κρύα εκχύλιση είναι η πιο φυσική μέθοδος παρασκευής καφέ κατά [...]

Ινδονησία: Ένα σύνθετο φλιτζάνι που εντυπωσιάζει, με νότες από καραμέλα, μούρα, απαλό τσάι και έντονα αρώματα λουλουδιών

Φάρμα: Kayu Aro, Mountain Kerinci Υψόμετρο: 1300-1650m Ποικιλία: Andung Sari, Sigarar Utang Μέθοδος επεξεργασίας: Natural Προφίλ: Ένα γεμάτο σύνθετο φλιτζάνι που εντυπωσιάζει, νότες από καραμέλα, [...]

Νέα Colombia αναερόβιας ζύμωσης Finca Las Guacas Natural Anaerobic

Αυτή η αναερόβια Colombia Las Guacas δεν μοιάζει με καμία άλλη Κολομβία που έχετε δοκιμάσει, έχει υποστεί μια αναερόβια φυσική διαδικασία από τον παραγωγό της η οποία έχει δώσει στον καφέ [...]

Καθαρισμός και συντήρηση μηχανής espresso

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ & ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Η συντήρηση και ο σωστός καθαρισμός της μηχανής espresso καθορίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό την ποιότητα του καφέ σας. Δεν αρκεί η επιλογή [...]

Παράγοντες που επηρεάζουν την παρασκευή ενός esrpesso

     Περιβαλλοντικοί Υγρασία Θερμοκρασία Ηλιακή ακτινοβολία Μαχαίρια Μύλου Θερμοκρασία Νερού Καθαριότητα μηχανής        Παράγοντες Πρώτων Υλών Καθαρότητα του νερού & περιεκτικότητα σε [...]

Ethiopia Burtukaana is back in da Conte house

Μετά από 4 χρόνια η αγαπημένη μας Ethiopia Burtukaana επέστρεψε και πάλι στα ράφια μας. Υπάρχουν πολλοί καφέδες στην Αιθιοπία και πολλοί ποιοτικοί καφέδες. Οι καφέδες που επιλέγουμε να εισάγουμε [...]