Congo Kalungu Birambo

Farm: Birambo Village, Kelehe Teritory, South-Kivu
Altitude: 2000m
Producer: 90 Smallholer members of SOPACDI
Variety: Blue Mountain, Bourbon, Caturra, Catuai, Kabare 2
Processing method: Fully Washed

Γεύση μαύρου τσαγιού, νότες λουλουδιών και ζαχαροκάλαμου, εξευγενισμένη οξύτητα & αίσθηση καστανής ζάχαρης.  Με μακριά φρουτώδη επίγευση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Άλεσμα

Αλεσμένος, Αλεσμένος για Chemex, Αλεσμένος για Espresso, Αλεσμένος για French Press, Αλεσμένος για Moka Pot, Αλεσμένος για V60, Αλεσμένος για Φίλτρου, Σε κόκκους

Συσκευασία

250gr, 500gr